Home > Mengenai Kami
Profil Kami - Zulhaidi Ahmad
( 113 Votes )
Monday, 18 April 2011 01:38
Article Index
Profil Kami
Haji Lokman Abdul Hamid
Zulhaidi Ahmad
All Pages

Zulhaidi

Zulhaidi Ahmad

ZULHAIDI AHMAD dilahirkan dan dibesarkan di Kuala Lumpur pada tahun 1972. Pada tahun 1994, beliau melanjutkan pelajaran ke Amerika Syarikat di University of Rhode Island, Kingston dalam jurusan Teknologi Maklumat. Beliau juga adalah salah seorang pengasas kepada salah satu syarikat ICT PETRONAS. Beliau telah berkhidmat dengan syarikat ICT tersebut selama 11 tahun sebelum bersara dan menyertai Pusat Rawatan Islam Al-Hidayah. Beliau mempunyai pengalaman kerja di bidang ICT lebih daripada 15 tahun terutama dalam bidang perbankan, logistik dan industri minyak dan gas.

Beliau sudah berkahwin dan mempunyai 3 orang cahaya mata. Minat beliau tertumpu kepada pelbagai jenis ilmu yang menjurus kepada kesihatan tubuh badan dan ilmu mempertahankan diri.

Daripada satu segi, beliau juga telah berlatih Zhineng Qigong selama 11 tahun dan merupakan Qigong Master yang dihormati. Beliau adalah pengasas kepada "Qigong Al-Hidayah" - satu set latihan Qigong yang bermanfaat untuk mencegah atau pulih daripada masalah kesihatan yang paling umum - kanser, penyakit jantung, stroke, artritis, masalah tulang belakang, dan lain-lain. 
Misi Kami
Derma Online
Bayar Online